Седим си на една изравнена дюна трима гангстери баджанаци.  Журналеси ни

...
Седим си на една изравнена дюна трима гангстери баджанаци. 
Журналеси ни
Коментари Харесай

Седим си на плажа трима бандити

Седим си на една изравнена дюна трима гангстери баджанаци. 

Журналеси ни мажат с крем 50-и фактор, а ние пляскаме карти - играем на " Блато ". На всеки от нас му пази сянка по един личен чадър, а понеже сме хай левъл разбойници, чадърите ни ги държат прокурори.

Пляскаме си картите значи и си приказваме по мъжки тематики - кой какви прокурори е отглеждал и развъждал. 

- Имам един прокурор - почва да разтяга масалите баджанакът, - подобен прокурор не сте виждали! Бойна порода е, обаче не е академик на пердах, доста е дребничък. Такова положително създание не сте виждали. Гледаш го, че има захапка на крокодил, а то те ближе по ръката и вика с очи: бате, дай единствено някоя пържолка и за другото не бери грижа. Такива прокурори са горделивост за всяка тераса или да речем холова ганитура. Такова съкровище можеш да покажеш на всички места и да му дадеш всевъзможни награди, то постоянно ще те представи обичайно, нищо, че е малко плахо. Чак за основен прокурор не става, само че си има качествата и аз мисля да развъдя повече такива. Страхливо, но правилно! Не е като ония, дето освирепели и раздрали господаря си. Вие се увличате по свирепи прокурори, на аз като благородник и зет ви споделям, че това не е безвредно! А моето прокурорче е толкоз миличко, че и дипломат да го направиш, няма да те е позор - такава е муцунка сладка! 

Другият зет сумти и си разрошва гърдите, нещо не е склонен с мен. През това време им ограбвам ръцете, пък те влизат в блатото.

- Такива и аз съм гледал, баджо - обажда се вторият в компанията. - Хубави са в действителност, обаче с украсителен прокурор работа не се прави. Аз да вземем за пример може и да не съм прав, само че прокурор с коса като видя, малко изгубвам доверие. Прокурорът би трябвало да е като шпиц в главата. Кубето му би трябвало да лъщи като купол на катедрала. Като се усмихне, да ти се смрази кръвта, да му блесне и зъбчето като огнен меч, да знаеш, че държиш на каишката архангел, а не мърда. Прокурорът би трябвало, като го видиш, да си изпееш молитвата. Аз по този начин ги разбирам нещата, може и да съм демодиран.

Тъй вика баджанакът, а аз им ограбвам картите и си търпя. 

Третият зет в компанията и той си има мнение, и той не харесва къдрави прокурори.

- Това косматият прокурор, не че е баш келяв, не че да не може хептен да извършва задачки-закачки, обаче и аз крещя като баджанака. Прокурор с коса не е прокурор, а пудел. Голата глава придава аеродинамичност и заостреност на връзката. Честно да ви кажа, аз като видя прокурор с коса, го изпращам в някоя мутренска бригада да се поочупи малко, да му счупят някое и друго ухо, да му излезе белег, да стане мъж. Ако не се интегрира, го изпращам на Балеарските острови, като Наполеон на Света Елена. В тая работа си би трябвало характер и свирепо въодушевление. Прокурорът би трябвало да е примитивен като Отело! Деца да се бият, дами да се насилват - това не е бабешка работа! Прокурорът би трябвало да е като горила на кокаин, като цигулар с боксови ръкавици, като композитора Джезуалдо ди Веноза, когато хванал жена си на шаблон...

Тъй си ги редяхме с баджанаците на плажа, аз им обирах ръцете и ги бутах все по-надолу в блатото, докато внезапно слънцето ни блъсна право в темето! 

Повдигнахме очи - що да забележим! Прокурорите сгънали чадърите и ги размахват като бухалки. 

Леле, като скочихме и като хукнахме към морето - наскачахме във водата, както прасетата се намятали в блатото с легион бесове. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР